Financiele administratie

Interesse of vragen? Bel: 0570 - 86 27 12

Eén van de basispijlers van iedere onderneming is de administratie. Wanneer uw administratie niet op orde is, kan uw bedrijf in een ongezonde financiële situatie terechtkomen. Balans administratie en advies is u van dienst met het opzetten én onderhouden van uw administratie.

Een administratie of boekhouding is een systematische ordening van alle schriftelijke en elektronische gegevens over uw onderneming: niet alleen financiële gegevens (o.a. bonnetjes, facturen, bankafschriften), maar ook gegevens als contracten, urenregistratie, agenda's, computerbestanden en correspondentie. Op basis van de administratie vervaardigen wij de jaarrekening en daaraan gekoppelde fiscale aangiften.

Voor het bijhouden van de boekhouding kan gebruik gemaakt worden van een standaard softwarepakket op de eigen computer of van een online softwarepakket. Beide opties zijn op zichzelf prima, het is net waar u als ondernemer de voorkeur aangeeft.

Wij hebben hiertoe diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij u uw administratie deels of volledig uit handen nemen en zoals u van een eigentijds administratiekantoor verwacht kunt u ook online boekhouden.

Wij werken op veel verschillende manieren samen met onze klanten. Hieronder enkele voorbeelden:

  • U levert periodiek uw administratie in en wij verwerken deze
  • U maakt zelf online uw verkoopfacturen en de overige administratie verwerken wij voor u
  • U verwerkt zelf de gehele administratie online en wij voeren hier periodiek controle op uit.

Uiteraard zullen wij in een persoonlijk gesprek met u als ondernemer de voor u beste oplossing voorstellen.