Onze dienstverlening

Financiele administratie

Eén van de basispijlers van iedere onderneming is de administratie. Wanneer uw administratie niet op orde is, kan uw bedrijf in een ongezonde financiële situatie terechtkomen. Balans administratie en advies is u van dienst met het opzetten én onderhouden van uw administratie.

Samenstellen jaarrekening

Een jaarrekening is de financiële verslag van uw onderneming en bestaat uit een balans en een winst- en verliesrekening, eventueel met toelichting.

 

Salaris- en personeelsadministratie

In samenwerking met een gespecialiseerd loonverwerker kunnen wij voor u de salaris- en personeelsadministratie verzorgen.

Fiscale aangiften

Als ondernemer wordt u in de praktijk met nogal wat aangiften voor de Belastingdienst geconfronteerd. Naast de gebruikelijke aangifte inkomstenbelasting krijgt u ook te maken met aangiften omzetbelasting (BTW).

Begeleiding starters

Om als startende ondernemer succesvol te worden is alleen een goed idee vaak niet genoeg. U moet een ondernemingsplan schrijven, bedenken hoe u klanten gaat vinden en behouden en u krijgt te maken met de Belastingdienst.

Online boekhouden

Voor een onderneming kan online boekhouden een uitkomst zijn. Mits u een computer met internetaansluiting heeft is uw boekhouding altijd beschikbaar, u kan eenvoudig uw boekhouder of accountant mee laten kijken en u heeft geen omkijken naar updates.